Registrar Office of S. Vicente

Registrar Office of S. Vicente

The Registrar Office of S. Vicente is a
wooden and glass building arranged on top of various rectangular shaped
concrete boxes, previously used as kiosks in the local urban park. Standing on
the top of an underground car park, the new transparent building allows the
view of the surrounding mountainous landscape, and has an influx of natural
light.  This public building consists of
one single area divided in half by a counter, which sets apart the general
public from the offices’ workspace.

The existing volumes intersect the glass walls, and are now covered in
local volcanic basalt stone. They function as private offices and service
areas.   In the interior, the black
flooring and window frames, make a contrast with the wooden ceiling and the
outdoor pillars which sustain the construction.

0d09f9e8ef7483c0bd0798ab2a097248 3dfef4ea90aed75a4890b1f2dc2c17c1 718e0baf03e558942362cd31ace03954 28095dae0a7e7453d3245312133e9e06 dad19be88883c5d492b3a20def716022 de7e1d6284ddb1ca1a8a9381c83bd5e3 f93aaf7e25d989107e9ae4748f4c6e76


+ There are no comments

Add yours